Απολαυστική Αργεντινή στην πρόβα τζενεράλε πριν το Copa America! Η "αλμπισελέστε" ήταν καταιγιστική κόντρα  στη Γουατεμάλα στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη της διοργάνωσης δείχοντας πως είναι πανέτοιμη να τα σαρώσει... όλα και να διακριθεί. "Όργια" του... σεληνιασμένου Λιονέλ Μέσι που πανηγύρισε δυο γκολ και μοίρασε μια ασίστ, σε μεγάλα κέφια ήταν και ο Λαουτάρο Μαρτίνες που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δις!


Καθηλωτική Αργεντινή με σούπερ Μέσι και Μαρτίνες πριν το Copa America

Σε υγιενό... περίπατο μετέτρεψε η Αργεντινή το φιλικό με τη Γουατεμάλα ενόψει του Copa America όπου θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στις 26 Ιουνίου κόντρα στον Καναδά στην Ατλάντα και στόχος της είναι να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Οι πρωταθλητές κόσμου σαν σε... προπόνηση "καθάρισαν" με 4-1 τους αντιπάλους τους στο Μέριλαντ δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής τόσο στην επίθεση τους που πετούσε "φωτιές" όσο και στην άμυνα τους.


Αν και η "αλμπισελέστε" βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό μετά από αυτογκόλ του Λισάντρο Μαρτίνες, ο Λιονέλ Μέσι είχε άμεση απάντηση ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 12ο λεπτό. Τη... σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Λαουτάρο Μαρτίνες ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στην Αργεντινή στο 39ο λεπτό από την άσπρη βούλα.


Ο επιθετικός της Ίντερ "χτύπησε" ξανά στο 66ο λεπτό δίνοντας... αέρα τριών τερμάτων στους Αργεντινούς (3-1) έπειτα από ασίστ του Μέσι ο οποίος έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-1 στο 77ο λεπτό. Το γκολ που "έκλεψε" τις εντυπώσεις ήταν το τρίτο τέρμα της "αλμπισελέστε" το οποίο προήλθε από φανταστική μπαλιά του Φερνάντες στην πλάτη της άμυνας, για να αναλάβουν μετά δράση οι Μέσι και Μαρτίνες.