Ο Σέρχιο Ράμος μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως γούρι για τους Μάβερικς! Ο Ισπανός σέντερ μπακ βρέθηκε στο Ντάλας για να παρακολουθήσει δια ζώσης το Game 4 των τελικών του NBA με τους Σέλτικς στο οποίο οι γηπεδούχοι με σαρωτική εμφάνιση πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με 122-84 και μείωσαν τη σειρά σε 3-1. Μάλιστα, το highlight της βραδιάς ήταν η αγκαλιά με τον Λούκα Ντόντσιτς, ενώ είχε ευκαιρία να τα "πει" τόσο με τον Σλοβένο αστέρα όσο και με τον Ντιρκ Νοβίτσκι.


Το θέαμα του NBA προφανώς και συναρπάζει και τους λάτρεις του ποδοσφαίρου αφού πέρα από τον Σέρχιο Ράμος, την παράσταση είχε "κλέψει" και η παρουσία του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πρώτο τελικό των Σέλτικς με τους Μάβερικς στο TD Garden.


Τετ-α-τετ του Ράμος με Ντόντσιτς και Νοβίτσκι στο Μάβερικς - Σέλτικς στο NBA

Ο Σέρχιο Ράμος αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Σεβίλλη περνά στιγμές χαλάρωσης και αποφόρτισης έως ότου ξεκινήσει η προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός που έχει θριαμβεύσει με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας, βρέθηκε στο Ντάλας για να παρακολουθήσει από κοντά τον τέταρτο τελικό του NBA ανάμεσα στους Μάβερικς και τους Σέλτικς.



Ο Ράμος που γνωρίζεται με τον Λούκα Ντόντσιτς τους οποίους συνδέει η αγάπη για τη Ρεάλ, πρόσφερε ένα όμορφο highlight όταν και αγκαλιάστηκε με τον Σλοβένο σούπερ σταρ στο γήπεδο, ενώ ο ίδιος είχε ευκαιρία να τα... πει και να πιάσει κουβέντα τόσο με τον Ντόντσιτς όσο και με τον Ντιρκ Νοβίτσκι