Μια σοκαριστική είδηση είχε "ταράξει" τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Απρίλιο όταν και είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής. Πολλοί επιχείρησαν να "ονοματίσουν" παίκτες, ενώ κεντρικός στόχος έγινε ο Φώτης Ιωαννίδης. Όπως ενημέρωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόσο η ίδια όσο και ο διεθνής φορ ακολούθησαν τη νομική οδό εναντίον ψευδούς δημοσιεύματος που ενέπλεξε τον παίκτη στην υπόθεση ντόπινγκ.

Παναθηναϊκός και Ιωαννίδης στρέφονται νομικά για την υπόθεση ντόπινγκ

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη κυριαρχούσε στα social media, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσει τον ίδιο να δηλώσει πως: "Θα στραφώ στη Δικαιοσύνη ενταντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομα μου". Πράγματι τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και η "πράσινη" ΠΑΕ κατέθεσαν έγκληση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση "τις αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις στον διεθνή παίκτη".


Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ενημέρωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:


"Για τις αήθεις και συκοφαντικές επιθέσεις στον διεθνή παίκτη και αρχηγό του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή ψευδές δημοσίευμα για δήθεν κρούσμα φαρμακοδιέγερσης στην Εθνική Ομάδα, τόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και ο ίδιος ο διεθνής ποδοσφαιριστής μας, κατέθεσαν εγκλήσεις στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με σκοπό την αποκάλυψη της ταυτότητας όσων προέβησαν στις συγκεκριμένες παράνομες ενέργειες και την κατά νόμο τιμωρία τους".