Φτωχότερο είναι το ποδόσφαιρο στην Αγγλία καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο άλλοτε παίκτης των Άρσεναλ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Έβερτον, Κέβιν Κάμπελ βυθίζοντας σε πένθος την Premier League. Ο Κάμπελ είχε νοσηλευτεί στα τέλη Μαΐου, ωστόσο δεν είχαν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της ασθένειας που αντιμετώπιζε. Την τραγική είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο πρώην συμπαίκτης του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, Μαρκ Κρόσλεϊ.

 

Θρήνος στο αγγλικό ποδόσφαιρο με τον θάνατο του Κέβιν Κάμπελ

Ο Κέβιν Κάμπελ που απεβίωσε... νωρίς, μόλις στα 54 του χρόνια, έγραψε το όνομα του στην ιστορία της Άρσεναλ με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 224 συμμετοχές, ενώ ήταν μέλος της ομάδας των "κανονιέρηδων" στο πρωτάθλημα του 1991. Από το 1995 έως το 1998 αγωνίστηκε στην Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Τραμπζονσπόρ. Επόμενος σταθμός του ήταν η Έβερτον όπου σε 160 εμφανίσεις του σκόραρε 50 γκολ.



Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του Κέβιν Κάμπελ ο Μαρκ Κρόσλεϊ, ο οποίος ανέφερε: "Η ζωή μπορεί να είναι τόσο σκληρή μερικές φορές Απόλυτα συντετριμμένος με την είδηση του θανάτου του πρώην συμπαίκτη μου στην ομάδα της Φόρεστ, Κέβιν Κάμπελ, ένας πραγματικός κύριος, ένας σπουδαίος παίκτης, ένα λαμπερό φως στα αποδυτήρια, ένας τύπος που αγαπάει τη διασκέδαση, οι σκέψεις είναι με όλη την οικογένεια και τους φίλους του".