Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του πέμπτου τελικού της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό, με την γιαγιά που βρισκόταν στο γήπεδο να ξεματιάζει τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν που έφτασαν τελικά στη νίκη.

Αποκαλύφθηκε το μεγάλο... μυστικό του Παναθηναϊκού AKTOR, ήταν το... ξεμάτιασμα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2 στους τελικούς της Basket League, κερδίζοντας στον πέμπτο τελικό τον Ολυμπιακό σ' ένα πραγματικό ντέρμπι με φοβερές συγκινήσεις, με τους "πράσινους" να επιστρέφουν στην κορυφή.

Η χρονιά για το "τριφύλλι" έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς μετά την κατάκτηση της Euroleague στο Βερολίνο, ήρθε και η αποκατάσταση των πραγμάτων στην Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να στέφεται πρωταθλητής μετά από δύο χρόνια... ξηρασίας.

Δεν είναι γνωστό αν έγινε κάποιο ευχέλαιο και οι "πράσινοι" επέστρεψαν ξανά στις επιτυχίες, πάντως υπήρχαν σίγουρα εξωτερικές "δυνάμεις" που επηρέασαν, με την γιαγιά που βρισκόταν στο γήπεδο να ξεματιάζει τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν και να βάζει κι εκείνη το... χεράκι της στην κατάκτηση του τίτλου.