Σπουδαία ήταν η "μάχη" του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό στον τελικό... τίτλου στο ΟΑΚΑ όπου οι "πράσινοι" με επίδειξη δύναμης "λύγισαν" με 87-82 τους "ερυθρόλευκους" και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος πανηγυρίζοντας την δεύτερη τους φετινή κούπα μετά από αυτή της Euroleague. Ο Κώστας Σλούκας που "υπέγραψε" τη νίκη με μυθική εμφάνιση αλλά και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, αποχώρησαν κουτσαίνοντας από το Game 5 και αμφότεροι θα υποβληθούν σε εξετάσεις καθώς υπάρχουν φόβοι για θλάση!

Εξετάσεις για Σλούκα και Ερνανγκόμεθ και φόβοι για... θλάση στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR

Τόσο ο Κώστας Σλούκας όσο και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αποχώρησαν κουτσαίνοντας με ενοχλήσεις από το Game 5 του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό και στις τάξεις του "τριφυλλιού" υπάρχουν φόβοι ότι οι παίκτες μπορεί να έχουν υποστεί θλάσεις στη γάμπα. Φυσικά έχει σημάνει... συναγερμός και για τις εθνικές τους ομάδες αφού ακολουθεί το Προολυμπιακό Τουρνουά για την Ελλάδα και για την Ισπανία σε ΣΕΦ και Βαλένθια αντίστοιχα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1zz3j7oadht)

Ο Ισπανός φόργουορντ αισθάνθηκε τράβηγμα μετά από ένα επιθετικό ριμπάουντ που πήρε στα 11 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάει στον πάγκο για μαλλάξεις και να αντικατασταθεί από τον Ντίνο Μήτογλου, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι τόσο ο Χουάντσο όσο και ο Σλούκας είχαν υποστεί θλάσεις στο Game 5 του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2017extknnl)

Στις τάξεις των "πράσινων" αγωνιούν για το τι θα δείξουν οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν οι δυο παίκτες προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που αντιμετωπίζουν για να ξέρουν πως θα... κινηθούν.