Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR, ο Κέντρικ Ναν από τους πανηγυρισμούς κατέληξε στο...Αστυνομιικό Τμήμα Βριλησσίων όπου και κρατείται μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του. Αν και η γυναίκα του δεν ήθελε να υποβάλλει μήνυση, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή βία.


Σοκ στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR με τον Κέντρικ Ναν που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Ο Κέντρικ Ναν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων όπου κρατείται μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του. Αξίζει να τονιστεί ότι για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και σύμφωνα με πληροφορίες διέταξε την σύλληψή του, ενώ ζήτησε να κινηθεί κανονικά η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του.

Σημειώνεται ότι τα αδικήματα που εμπίπτουν στις διατάξεις της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία τιμωρούνται αυτεπαγγέλτως και όχι κατ' έγκληση του θύματος. Την καταγγελία, μάλιστα, μπορεί να κάνει ακόμη και τρίτο πρόσωπο (π.χ. γείτονας που άκουσε επεισόδιο) και η αστυνομία υποχρεούται να παρέμβει και να σχηματίσει δικογραφία βάσει της μαρτυρίας.