Ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο μεταγραφικό προσκήνιο και ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να δέχεται τη μία πρόταση μετά την... άλλη για την απόκτηση του! Μετά την πρόταση των 18 εκατομμυρίων ευρώ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που απέρριψε το "τριφύλλι" αυτή τη φορά ήρθε νέα αρνητική απάντηση σε πρόταση ύψους 22,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Ίπσουιτς που χτύπησε την... πόρτα των "πράσινων" για τον Έλληνα φορ!

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση ύψους 22,5 εκατομμυρίων της Ίπσουιτς για τον Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να αφήσει τον Φώτη Ιωαννίδη έτσι απλά και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Η άρνηση σε πρόταση ύψους 22.500.000 ευρώ από την Ίπσουιτς δείχνει πως οι "πράσινοι" δεν ενδιαφέρονται να τον πουλήσουν, ακόμη και με τόσο καλή οικονομική πρόταση, ενώ την ίδια ακριβώς στάση είχαν και με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας η οποία προσέφερε 18 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ίπσουιτς κέρδισε την άνοδο στην Premier League και στόχος της είναι να ενισχυθεί και να προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί για τη νέα σεζόν που θα την βρει στην Premier League. Η αγγλική ομάδα ξεχώρισε την περίπτωση του Έλληνα φορ για την γραμμή κρούσης ωστόσο ο Παναθηναϊκός έκανε ξεκάθαρο για ακόμη μια φορά με τη στάση και την άρνηση του ότι ο παίκτης δεν πωλείται.