Η Ισπανία αντιμετωίζει την Κροατία στην πρεμιέρα του δευτέρου ομίλου του Euro 2024, με τον κόσμο στο Βερολίνο να έχει κατακλύσει το γήπεδο, ενώ στις παρουσίες της κερκίδας ξεχωρίζει εκείνη την Ιβάνα Κνολ, του μοντέλου που "έκλεψε" την παράσταση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Ιβάνα Κνολ "κλέβει" τις εντυπώσεις στο Ισπανία - Κροατία για το Euro 2024

Έχει γίνει πλέον θεσμός για την Κροατία να βρίσκεται στις κερκίδες των αγώνων της η Ιβάνα Κνολ. Η "καυτή" μελαχρινή παρουσία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την παρουσία της στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ με τις εμφανίσεις της να μην περνούν απαρατήρητες.

Η πρώην Miss Kροατία έχει δείξει την αγάπη της για την χώρα της, την οποία όπως φαίνεται παρακολουθεί σε κάθε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση και την στηρίζει. Το πανέμορφο μοντέλο μετρά τρία εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και έχει μαγνητίσει τα βλέμματα του αντρικού κοινού.



Η Κνολ βρίσκεται ήδη στη Γερμανία για το Euro 2024 και στον αγώνα της Ισπανίας κόντρα στην Κροατία, ενώ σε δηλώσεις της που έκανε εξήγησε πως θα βρίσκεται στη χώρα για όλα τα παιχνίδια της αγαπήμενης της ομάδας, ταξιδεύοντας όπου κι αν αγωνίζεται αυτή.



"Θα έρθω στο Βερολίνο στις 10 Ιουνίου. Η Κροατία θα παίξει εκεί με την Ισπανία στις 15 Ιουνίου. Τέσσερις ημέρες αργότερα θα είμαι στο Αμβούργο για το παιχνίδι με την Αλβανία. Και στις 24 Ιουνίου θα είμαι στη Λειψία για τον αγώνα με την Ιταλία. Θα παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της Κροατίας και ελπίζω να μείνω στη Γερμανία μέχρι τον τελικό", ανέφερε στην Bild.