Ο Κέντρικ Ναν ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού AKTOR στη φετινή χρονιά του στη Basket League, με τις εμφανίσεις σου στον τρίτο και στον τέταρτο τελικό να ξεχωρίζουν, την ώρα που ο Αμερικάνος γκαρντ θυσίασε μέχρι και τα... δόντια του για την ομάδα.

Έφτιαξε τα σπασμένα δόντια του ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού AKTOR

Η άφιξη του Κέντρικ Ναν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ήταν εκείνη που άλλαξε την ιστορία για τους "πράσινους" φέτος, με τον Αμερικάνο σούπερ σταρ να βοηθάει το "τριφύλλι" να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Οι τελευταίες ημέρες του Ναν στην Ελλάδα μπορεί να χαρακτηριστούν και περίεργες, καθώς από την μία πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στον τέταρτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά έκανε πολύ κακό παιχνίδι στον πέμπτο τελικό, σπάζοντας μέχρι και τα... δόντια του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2012y66gont)
Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ναν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων για ενδοοικογενειακή βία, με τον εισαγγελέα τελικά να δίνει την εντολή για να αφεθεί ελεύθερος μετά το έντονο φραστικό επεισόδιο που είχε με τη σύντροφο του.

Παρά την ταραχώδη θα έλεγε κανείς ημέρα του Αμερικάνου γκαρντ, εκείνος επέλεξε να πάει να φτιάξει τα σπασμένα δόντια του και πλέον επανήλθε για τα καλά το χαμόγελο του.

dontia_nunn