Η Αγγλία είναι έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι της στο Euro 2024 κόντρα στην Σερβία και θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα την πορεία της στη διοργάνωση, την ώρα που ο προπονητής της, Γκάρεθ Σάουγκεϊτ ανακοίνωσε τους αρχηγούς της ομάδας με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να συμπεριλαμβάνεται μέσα.

Στους αρχηγούς της Αγγλίας στο Euro 2024 ο Τζουντ Μπέλιγχαμ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει αποδείξει στο παρελθόν πως μπορεί να ηγηθεί μεγάλων ομάδων. Το έκανε αρχικά σε ηλικία 16 ετών με τη φανέλα της Μπέρμιγχαμ, μετά πήγε στην Ντόρτμουντ και πλέον στη Ρεάλ Μαδρίτης κάνει απίστευτα πράγματα.

Παρά το γεγονός πως βρίσκεται ακόμη στα 20 του, ο Άγγλος μέσος έχει δείξει την ωριμότητα που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις για να βοηθάει με τον τρόπο του τους συμπαίκτες του, κάτι που όπως φαίνεται έχει παρατηρήσει και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ο προπονητής των "τριών λιονταριών" ανακοίνωσε στους παίκτες τους αρχηγούς για το Euro 2024, με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να βρίσκεται στην τετράδα, μαζί με τους Χάρι Κέιν, Κάιλ Γουόκερ αλλά και τον Ντέκλαν Ράις που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με την Άρσεναλ.