Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατάφερε τη φετινή χρονιά κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο στην αρχή, καθώς από την 17η θέση στη Euroleague, βρέθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, ενώ από το 0-2 στους τελικούς της Βasket League κατέκτησε τελικά το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αποθέωση για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστα Σλούκα και ο λουλουδοπόλεμος του Ναν

Η απίστευτη χρονιά του Παναθηναϊκού AKTOR έκλεισε για όλους με τον ιδανικότερο τρόπο, καθώς μετά την κατάκτηση και του πρωταθλήματος της Basket League, οι παίκτες των "πρασίνων" πήγαν στον Κωνσταντίνο Αργυρό και γλέντησαν με την ψυχή τους.

Στα πρόσωπα που ξεχώρισαν φυσικά ήταν ο Κώστας Σλούκας, με τον αρχηγό του "τριφυλλιού" να αρνείται ναι μεν να χορέψει όταν του ζητήθηκε από τους συμπαίκτες του, αλλά γνώρισε καθολική αποθέωση απ' όσους βρέθηκαν στο "Fantasia".



Την σκυτάλη όπως και στο αγωνιστικό κομμάτι τις περισσότερος φορές πήρε ο Κέντρικ Ναν, με τον Αμερικάνο γκαρντ να δείχνει πως έχει μέσα του ρίζες... ελληνικές, καθώς έδειχνε πως ήξερε πολύ καλά πως γίνεται ο λεγόμενος λουλουδοπόλεμος.

Ο σούπερ σταρ των "πρασίνων" μόλις είδε την Λένα Ζευγαρά στη σκηνή ξεκίνησε να πετάει λουλούδια, κάτι που όπως φαίνεται πρέπει να έχει ξανακάνει στο παρελθόν αν παρατηρήσει κανείς την άνεση την οποία έχει στα "σουτ" του.