Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα του Euro 2024 της Αλβανίας κόντρα στην Ιταλία, όταν ένας οπαδός ανέβηκε πάνω στους πάγκους στην αρχή για να χορέψει και στη συνέχεια για να απειλήσει πως θα πέσει πάνω στους παίκτες.

Οπαδός της Αλβανίας χόρευε στους πάγκους κατά τη διάρκεια του αγώνα του Euro 2024

Η Ιταλία επικράτησε με 2-1 της Αλβανίας στο πρώτο τους παιχνίδι στο Euro 2024, κερδίζοντας με ανατροπή μιας και βρέθηκαν πίσω στο σκορ χάρις στο γκολ του Μπαϊράμι που ήταν το πιο γρήγορο τέρμα που έχει επιτευχθεί ποτέ κατά τη διάρκεια ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d20scn6ekkpd)
Το "Signal Idun Park" ήταν γεμάτο με οπαδούς της Αλβανίας, με περισσότερους από 45.000 να στέκονται στο πλευρό της χώρας τους, με κάποιον όμως από αυτούς να ξεφεύγει λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, κατάφερε με κάποιο περίεργο τρόπο να ανέβει πάνω στους πάγκους των δύο αντιπάλων, περπάτησε γι’ αρκετή ώρα και κάποια στιγμή ξεκίνησε μάλιστα και να χορεύει για να κάνει τους φιλάθλους να το γιορτάσουν.Βέβαια, φέρεται κιόλας να απείλησε πως θα βουτήξει μέσα στους παίκτες, κάτι το οποίο δε συνέβη τελικά.