Μετά το... ναυάγιο όπως φαίνεται στις σχέσεις της Μπαρτσελόνα με τον Μάριο Χεζόνια, οι "μπλαουγκράνα" ρίχνουν το βάρος τους στην μεταγραφή του Κέβιν Πάντερ, με τον παίκτη της Παρτιζάν να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Βαρκελώνης για να την ενισχύσει στη Euroleague.

Στα δικαστήρια με Χεζόνια - Προχωράει τη μεταγραφή του Πάντερ η Μπαρτσελόνα

Την ενίσχυση της ενόψει ACB και Euroleague θέλει να συνεχίσει η Μπαρτσελόνα, με τους "μπλαουγκράνα" να βρίσκονταν μία ανάσα για οριστική συμφωνία με τον Μάριο Χεζόνια, αλλά τελικά οι δύο πλευρές όπως φαίνεται θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Με την υπόθεση του Κροάτη φόργουορντ να μην προχωράει, η Μπαρτσελόνα κινείται για τη μεταγραφή του Κέβιν Πάντερ, με τα ισπανικά δημοσίευματα να αναφερουν πως οι δύο εμπλεκόμενοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία δύο ετών.

"Αυτός που θα υπογράψει στην Μπάρτσα και όλα έχουν συμφωνηθεί από το βράδυ της Παρασκευής χωρίς τις ιατρικές εξετάσεις, είναι ο Κέβιν Πάντερ. Μαζί του δεν αναμένονται πλέον εκπλήξεις... αν και πριν δώδεκα μήνες είπε το ναι και μετά ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρτιζάν. Τώρα είναι αποδεσμευμένος από τη σερβική ομάδα και έχει συμφωνία δύο ετών για να παίξει στην Μπαρτσελόνα."