Σε δύο ημέρες (18/06) ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Euro 2024 η Γεωργία, με μία έκπληξη να περιμένει τους παίκτες της στην προπόνηση, καθώς ένας ντελιβεράς από τη χώρα τους διέσχισε επτά χώρες για να φτάσει στη Γερμανία και να τους παραδώσει ένα δώρο.

Γεωργιανός ντελιβεράς έκανε 4 χιλιάδες χιλιόμετρα για να παραδώσει σημαία στο Euro 2024

Η Γεωργία ήταν εκείνη που άφησε εκτός Euro 2024 την Εθνική μας ομάδα και έγραψαν ιστορία. Λίγες ημέρες πριν το πρώτο τους παιχνίδι στη διοργάνωση, ένας ντελιβεράς φρόντισε να τους κάνει έκπληξη μ' έναν διαφορετικό τρόπο.

Σύμφωνα με το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media ένας Γεωργιανός ντελιβεράς δέχθηκε μία... περίεργη παραγγελία από τη Γερμανία και φρόντισε να κάνει πράξη την επιθυμία όπως κάνει άλλωστε και στη δουλειά του, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα... ανοιχτό.

Ο ξεχωριστός αυτός άνθρωπος, έκανε ένα τεράστιο ταξίδι από την Τιφλίδα μέχρι το Ντίσελντορφ, διασχίζοντας επτά χώρες και κάνοντας 4 χιλιάδες χιλιόμετρα για να βρεθεί στη Γερμανία και να παραδώσει στην αποστολή της ομάδας μία σημαία όπως του ζητήθηκε, με τους παίκτες να τον αποθεώνουν.