Ένα όνομα από τα παλιά προκύπτει ξανά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με τους "ερυθρόλευκους" να ενδιαφέρονται έντονα για την μεταγραφή του Στιβ Μουνιέ, του επιθετικού που μένει ελεύθερος από τη Μπρεστ στο τέλος της χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τη μεταγραφή του Στιβ Μουνιέ

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν με την κατάκτηση του Europa Conference League και εξασφάλισε μία μίνι ηρεμία στο καλοκαίρι του, καθώς μετά από πολλά χρόνια δεν θα έχει προκριματικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν λύσεις στην επιθετική τους γραμμή, καθώς δεν έχουν οριστική συμφωνία με κανέναν από τους σκόρερ τους μέχρι στιγμής, καθώς ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Στέφαν Γιόβετιτς βρίσκονται υπ' ατμόν, ενώ περιμένουν την απάντηση στην πρόταση ανανέωσης του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Στιβ Μουνιέ, του στράικερ της Μπρεστ που μένει ελεύθερος από την ομάδα. Ο 29χρονος επιθετικός βρίσκεται στο σύλλογο από το 2020, παίρνοντας μεταγραφή από τη Χάντερσφιλντ με 5 εκατομμύρια ευρώ.

🇧🇯 EVERY STEVE MOUNIÉ LEAGUE GOAL | HEADERS, STRIKES & ROCKETS


Σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο, Ρομάν Κολέ-Γκοντίν, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Στιβ Μουνιέ, ο οποίος είναι διεθνής έχοντας 45 συμμετοχές και 14 γκολ με την εθνική ομάδα του Μπενίν.