Μία από τις πρώτες κινήσεις που είχε κυνηγήσει για κλείσει ο ΠΑΟΚ στην αρχή του καλοκαιριού, ήταν η περίπτωση του Κιντέρα Ετζούκε, με τον μεσοεπιθετικό της Άντβερπ να πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και να προσελκύει διάφορους συλλόγου που θέλουν την μεταγραφή του.


Στη Σεβίλλη ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Κιντέρα Ετζούκε

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, έχοντας ως κύριο μέλημα να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις "τρύπες" που υπάρχουν στο ρόστερ, με την προσθήκη του Μαντί Καμαρά να ενισχύει το κέντρο της ομάδας.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ψάχνει τρόπους για να ενισχύσει και την επιθετική του γραμμή, έχοντας στο μυαλό του παίκτες κυρίως για τους εξτρέμ, με την περίπτωση του Κιντέρα Ετζούκε να είχε ξεχωρίσει στους Θεσσαλονικείς εδώ και αρκετό καιρό.

Παρά την πολύ καλή πρόταση που έκανε στον παίκτη που έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Νιγηριανός αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη La Liga και την Σεβίλλη, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πως υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.