Σταματημό δεν έχει η οπαδική βία στους δρόμους της Γερμανίας, στο περιθώριο του Euro 2024. Αλβανοί και Άγγλοι χούλιγκαν την έπεσαν σε Σέρβους, οι οποίοι φυσικά απάντησαν. Οι συγκρούσεις έγιναν στο Γκελζενκίρχεν, λίγες ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού Σερβία-Αγγλία (16/6-22:00) για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου στο Euro 2024. 



Euro 2024: Φορούσαν full face 

Συγκεκριμένα, η σελίδα hooligans ανήρτησε βίντεο στην πλατφόρμα X που έδειχνε, με βάση τη λεζάντα, Αλβανούς χούλιγκαν να επιτίθενται σε Σέρβους και Άγγλους. Λίγο αργότερα, Άγγλοι οπαδοί, φορώντας full face, φέρεται να επιτέθηκαν σε Σέρβους, οι οποίοι απάντησαν εκτοξεύοντας γυάλινα μπουκάλια. Μάλιστα, η κατάσταση δεν πέρασε δίχως τραυματισμούς. Ποσταρίστηκαν φωτογραφίες με σπασμένα κεφάλια. 









Υπενθυμίζεται ότι αυτό συνέβη μετά τη σύλληψη 67 Ιταλών το Σάββατο, επειδή βρέθηκαν στις κατοχές τους αιχμηρά αντικείμενα, όπως μαχαίρια, αλλά και τον πυροβολισμό φερόμενου Ολλανδού που κράδαινε τσεκούρι από Γερμανούς αστυνομικούς. Νοσηλεύεται και οι φήμες τον έφερναν να έχει χάσει τη μάχη για τη ζωή, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκαν. Αντιθέτως, αναφέρεται πως είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.