Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε ένα... οργιώδες πεντάλεπτο για να κατακτήσει το τέταρτο πρωτάθλημα της Ιστορίας του και να γίνει ο νέος "βασιλιάς" της Handball Premier, με το 33-29 επί της ΑΕΚ. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν ένα 6-0 σερί με το σκορ στο 25-25 και έφτασε, έξι λεπτά πριν τη λήξη του πέμπτου τελικού, να προηγείται 31-25. Από εκεί το παιχνίδι δεν είχε γυρισμό. 

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Επιτυχημένη χρονιά


Ο Ολυμπιακός έφτασε, λοιπόν, στην επικράτηση και επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ. Αυτός είναι ο ένατος τίτλος του τμήματος, ενώ συνολικά ο σύλλογος έφτασε τους 314. 


olympiakos_aek_handball_premier_pemptos_telikos_handball3
olympiakos_aek_handball_premier_pemptos_telikos_handball2
olympiakos_aek_handball_premier_pemptos_telikos_handball1
olympiakos_aek_handball_premier_pemptos_telikos_handball10
olympiakos_aek_handball_premier_pemptos_telikos_handball9
olympiakos_aek_handball_premier_pemptos_telikos_handball8
olympiakos_aek_handball_premier_pemptos_telikos_handball7
olympiakos_aek_handball_premier_pemptos_telikos_handball6
olympiakos_aek_handball_premier_pemptos_telikos_handball5
6253425
olympiakos_aek_handball_premier_pemptos_telikos_handball4



Η ΑΕΚ πάλεψε ως εκείνο το σημείο, με παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες, όπως ο Λεμός, ο οποίος αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού στον κόσμο του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν η καλύτερη ομάδα σε αυτό το διάστημα. Ο Ζέλικο Μπάμπιτς, που αντικατέστησε τον Νίκο Γραμματικό στην ηγεσία του συλλόγου, πήρε τον πρώτο τίτλο του με τον Ολυμπιακό. 

Ο Ολυμπιακός πήρε το δεύτερο τίτλο του, μετά το Super Cup στην αρχή της σεζόν. Μάλιστα, οι "ερυθρόλευκοι" έπαιξαν στον τελικό του European Cup, όπου έχασαν στα πέναλτι από τη Βαλούρ. Είναι ο ένατος τίτλος, αφού έχει τρία Κύπελλα και δύο Super Cup. 

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, δε, πανηγύρισε το τέταρτο φετινό πρωτάθλημά του, έπειτα από εκείνα σε βόλεϊ Ανδρών και πόλο Ανδρών και Γυναικών. 


Ολυμπιακός ΣΦΠ/Ομ. Ξυνή - Α.Ε.Κ. | 5ος Τελικός, Handball Premier 2023/24