Η Σλοβενία πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Δανία στη πρεμιέρα της στο Euro 2024, παίρνοντας την ισοπαλία λίγο πριν το φινάλε. Μάλιστα, η εμφάνιση τους δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς υπήρχαν άνθρωποι όπως ο Λούκα Ντόντσιτς που άφησε την προπόνηση του στο NBA με τους Μάβερικς και επικεντρώθηκε στον αγώνα.

Ο Ντόντσιτς βλέπει Euro 2024 και Σλοβενία στην προπόνηση των Μάβερικς

Ο Λούκα Ντόντσιτς προετοιμάζεται... σκληρά για τον πέμπτο τελικό του NBA κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, κάτι που είναι ξεκάθαρο την ώρα της προπόνησης με τον Σλοβένο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς να έχει το νου του στο τάμπλετ και να παρακολουθεί την χώρα του στο Euro 2024 και την αναμέτρηση κόντρα στη Δανία.

Η Σλοβενία ήταν καλύτερη των προσδοκιών κι αν ο Σπόραρ ήταν λίγο πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Δανία και να ξεκινήσει με νίκη τη προσπάθεια της στην διοργάνωση. 



Αναφορικά με τον Λούκα Ντόντσιτς και την παρέα του παίζουν τα ξημερώματα (18/06 - 3:30) τη... ζωή τους στον πέμπτο τελικό κόντρα στους Σέλτικς, καθώς οι Ντάλας Μάβερικς βρίσκονται πίσω με 3-1 στη σειρά και χρειάζονται ένα μεγάλο "διπλό" στο TD Garden για να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του δαχτυλιδιού.