Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League από τον Παναθηναϊκό AKTOR, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας μαζί με τις συντρόφους τους πανηγύρισαν την κούπα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τους Χουάντσο Ερναγκόμεθ και Τζέριαν Γκραντ να συνεχίζουν τα πάρτι στη Μύκονο το επόμενο κιόλας βράδυ.

Συνεχίζουν τα πάρτι οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR, με το δίδυμο Γκραντ - Χουάντσο να γιορτάζουν στη Μύκονο

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε από την... κόλαση στους τελικούς της Basket League και μετά από μία πραγματικά τεράστια σεζόν με επιτυχίες, οι παίκτες του αποφάσισαν να διασκεδάσουν το πρωτάθλημα, βγαίνοντας στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κάποιοι βέβαια από αυτούς δεν ήθελαν να σταματήσουν τα πάρτι από τόσο νωρίς, οπότε επέλεξαν να πάρουν το αεροπλάνο και να... πεταχτούν μέχρι τη Μύκονο. Ο λόγος για τους Χουάντσο Ερναγκόμεθ και Τζέριαν Γκραντ που διασκέδασαν σε μαγαζί του νησιού μέχρι τις πρωινές ώρες.

Οι δύο πολύ καλοί φίλοι και συμπαίκτες είχαν την υποδοχή που τους άξιζε, καθώς ακούστηκαν τραγούδια όπως το "We are the Champions" και το "The Final Countdown", την ώρα πάντως που ο Ισπανός φόργουορντ πρέπει να αναχωρήσει από την Ελλάδα για να συμπεριληφθεί στην αποστολή της χώρας του για το Προολυμπιακό τουρνουά.