Η κατάκτηση της Euroleague για έβδομη χρονιά στην ιστορία του "γλύκανε" τον Παναθηναϊκό AKTOR, ο οποίος ήθελε να δηλώσει το ΟΑΚΑ για να μπορέσει να διεκδικήσει το Final Four του 2025, αλλά κάποια γραφειοκρατικά θέματα που υπάρχουν δείχνουν πως οι "πράσινοι" δεν θα προλάβουν τις προθεσμίες.

Εκτός διεκδίκησης του Final Four της Euroleague το 2025 το ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε στη κορυφή της Ευρώπης μετά από 13 χρόνια στο Βερολίνο και έραψε το έβδομο αστέρι στη φανέλα του. Οι ιθύνοντες του "τριφυλλιού" βλέποντας την θέληση του κόσμου να βρίσκεται συνεχώς στο ΟΑΚΑ, σκέφτηκε να δηλώσει το γήπεδο για το Final Four του 2025.

Κάτι το οποίο όμως όπως φαίνεται δεν προχωράει, καθώς υπάρχουν αρκετά γραφειοκρατικά θέματα που πρέπει να λυθούν και οι "πράσινοι" δεν προλαβαίνουν τις προθεσμίες. Έχουν όμως έντονα στο μυαλό τους το Final Four του 2026 να διεξαχθεί στην Αθήνα και θέλουν από νωρίς να προετοιμάσουν την πρόταση τους.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα το "φαβορί" για το 2025 δείχνει να είναι το Βελιγράδι, το οποίο έχει καταθέσει την καλύτερη προσφορά σε σχέση με το Άμπου Ντάμπι που ακολουθεί, ενώ ως τρίτη επιλογή υπάρχει η Βαρκελώνη, με τις πιθανότητες όμως να μην είναι με το μέρος της.