H Μπαρτσελόνα έχει πάρει την απόφαση να πατήσει το... γκάζι στις μεταγραφές για να αλλάξει το υπάρχουν ρόστερ της και να παρουσιαστεί καλύτερη τη νέα χρονιά στη Euroleague. Τα δημοσιεύματα είναι πολλά, κάποια επίσημη συμφωνία δεν υπάρχει, με τους "μπλαουγκράνα" να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ.

Κοντά στη μεταγραφή του Μπλόσομγκεϊμ η Μπαρτσελόνα ενόψει της ενίσχυσης για τη Euroleague

Η χρονιά που πέρασε μπορεί να χαρακτηριστεί ως απογοητευτική για την Μπαρτσελόνα σε κάθε επίπεδο. Δεν κατάφερε να φτάσει στο Final Four της Euroleague, ενώ στην ACB αποκλείστηκε με... σκούπα από την Ρέαλ Μαδρίτης στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ναβάρο έχει πάρει την απόφαση να αλλάξει την κατάσταση, με τον Πεναρόγια να βρίσκεται πλέον στο "τιμόνι" της ομάδας. Οι σκέψεις για μεταγραφές είναι αρκετές, με τις κρούσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την πλευρά της Μπαρτσελόνα να μην έχουν καταλήξει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Το... ναυάγιο όπως εξελίχθηκε με τον Χεζόνια και η πρόταση τους στον Κέβιν Πάντερ είναι λίγες από τις κινήσεις που έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι "μπλαουγκράνα". Τώρα το "basketnews" αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ που αγωνιζόταν στη Μονακό.

Ο 31χρονος φόργουορντ δείχνει πρόθυμος να αποχαιρετήσει το Πριγκιπάτο για την Βαρκελώνη, ενώ τη φετινή χρονιά με τους Μονεγάσκους είχε 7.2 πόντους και 2.9 ριμπάουντ μέσο όρο με 41% στα τρίποντα σε 19 λεπτά συμμετοχής στη Euroleague.