Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ έχει την μεγάλη ευκαιρία να περάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μετά από πολλά χρόνια. Για να το καταφέρει θα πρέπει να τερματίσει στην πρώτη θέση στο Προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στο ΣΕΦ, με τους παίκτες να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση.

Χωρίς τα "βαριά" ονόματα η πρώτη προπόνηση της Εθνικής για το Προολυμπιακό τουρνουά

Έτοιμη να διεκδικήσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ. Η "Επίσημη Αγαπημένη" πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο ΣΕΦ ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά που ακολουθεί στις αρχές Ιουλίου (2-7/7).

Πολλές ήταν βέβαια οι απουσίες για τον Βασίλη Σπανούλη, καθώς δεν έδωσαν το παρών οι παίκτες που είχαν το μεγαλύτερο βάρος στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού στους τελικούς της Basket League, ενώ εκτός έμειναν οι Νικ Καλάθης και Γιώργος Παπαγιάννης που κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Τουρκία.

Στην προπόνηση δεν βρέθηκε ούτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να ακολουθεί τη θεραπεία του στο πόδι και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να συμπεριληφθεί στην αποστολή, με το πρώτο φιλικό να είναι την Παρασκευή (21/06) κόντρα στην Πολωνία.

Οι εννέα παίκτες που προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Σπανούλη ήταν οι εξής: Βασίλης Τολιόπουλος, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μωραΐτης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Κουζέλογλου, Νεοκλής Αβδάλας, Λευτέρης Μαντζούκας, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

proponhsh_ethnikis
proponhsh_ethnikis_1
proponhsh_ethnikis_2
proponhsh_ethnikis_3
proponhsh_ethnikis_4
proponhsh_ethnikis_5