Ακόμη δεν τελειώσαν καλά καλά τα πρωταθλήματα και οι ανακατατάξεις στα ρόστερ της Euroleague έχουν ήδη ξεκινήσει με τις μεταγραφές να είναι ήδη αρκετές. Η Φενερμπαχτσέ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέβον Χολ από την Αρμάνι Μιλάνο και η Παρτιζάν του Βάνια Μαρίνκοβιτς από την Μπασκόνια.

Ανακοίνωσε την ευρωλιγκάτη μεταγραφή του Ντέβον Χολ η Φενερμπαχτσέ 

Έναν από τους παίκτες που βοήθησαν πολύ στο δεύτερο μισό της σεζόν την Αρμάνι Μιλάνο να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ανακοίνωσε η Φενερμπαχτσέ. Η τούρκικη ομάδα ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ντέβον Χολ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Αμερικάνος σούτινγκ γκαρντ ξεκίνησε άσχημα τη χρονιά, καθώς δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής στον ιταλικό σύλλογο, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση του, τελειώνοντας τη σεζόν με 8,2 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ σε περίπου 24 λεπτά στη Euroleague.


Επιστροφή για να ενισχύσει την Παρτιζάν στη Euroleague για τον Μαρίνκοβιτς

Κάτι το οποίο ήταν γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες πήρε τελικά σάρκα και οστά στην Σερβία. Ο λόγος φυσικά για τη μεταγραφή του Βάνια Μαρίνκοβιτς στην Παρτιζάν, με τον πρώην γκαρντ της Μπασκόνια να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια μετά από πέντε χρόνια.

Ο Μαρίνκοβιτς είχε αγωνιστεί στην σέρβικη ομάδα από το 2013 μέχρι το 2019 και η επιστροφή του ήταν ειλημμένη για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στην τελευταία του σεζόν με την Μπασκόνια, μέτρησε 11 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 37 αναμετρήσεις στο κορυφαίο επίπεδο.