Κάταγμα στη μύτη έπαθε ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά τη σύγκρουση με τον Κέβιν Ντάνσο, αμυντικό της Αυστρίας, στο 85' του παιχνιδιού στο Ντίσελντορφ, για τον τέταρτο όμιλο του Euro 2024, που η Γαλλία νίκησε με σκορ 1-0. Η "Marca" είχε ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρει ότι ο 25χρονος φορ μπορεί να μείνει ακόμα και τρεις εβδομάδες εκτός, κάτι που βέβαια μοιάζει υπερβολικό. Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Εμπαπέ μετέβη για ιατρικές εξετάσεις. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d22l51o013zt)

Euro 2024: Τι είπε ο Ντεσάμπ

Από τη μεριά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "τρικολόρ", Ντιντιέ Ντεσάμπ, γνωστοποίησε την ανησυχία του με δηλώσεις. "Αντικαταστάθηκε λόγω της σπασμένης μύτης. Ναι, η μύτη του δεν είναι καθόλου καλά. Θα δούμε. Προφανώς αυτό είναι το αρνητικό γεγονός της βραδιάς. Είναι μόνο μία μύτη αλλά είναι πολύ ανησυχητικό γεγονός για εμάς", τόνισε ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. 


Λίγο αργότερα, τόνισε ότι δεν έχει στοιχεία στα χέρια του για να μπορεί να δηλώσει κάτι που αφορά στον Εμπαπέ. Είπε ότι συναντήθηκε μαζί του, ενώ τον εξέταζε το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής. Λιγότερο υπερβολική προσέγγιση από εκείνη της "Marca", είναι ότι θα είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την Ολλανδία (21/6-22:00).