Ο Παναθηναϊκός AKTOR σάρωσε στην Ευρώπη με την κατάκτηση της Euroleague και στην Ελλάδα με τον τίτλο του πρωταθλητή που πήρε από τον Ολυμπιακό. Φυσικά και δεν μένει σε αυτά αλλά κινείται έντονα στο παζάρι για να κάνει μεγάλες μεταγραφές με τον Λορέντζο Μπράουν να είναι στο προσκήνιο.

Ολοένα και περισσότερα ευρωπαϊκά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει συμφωνήσει με τον Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος φεύγει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, η Μακάμπι δεν πρόκειται, λοιπόν, να σταθεί εμπόδιο στον Μπράουν, ωστόσο δεν θα τον αφήσει να φύγει και… τσάμπα. Όπως αναφέρεται, η ομάδα του λαού αναμένεται να αξιώσει ένα buy out που μπορεί να φτάσει και το 1 εκατ. ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά μπορεί να είναι και μικρότερο, ανάλογα με την διάθεση που θα δείξουν οι διάφοροι μνηστήρες για αποζημίωση.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο Λορέντζο Μπράουν και το συμβόλαιο στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Όσο για τον Μπράουν, φέτος ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Μακάμπι, με ετήσιες αποδοχές 1,6 εκατ. δολάρια (ο Γουέιντ Μπόλντγουιν είχε 1,5 εκατ. δολάρια) και θα αναζητήσει ένα τουλάχιστον ισόποσο συμβόλαιο στην αγορά.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που κατέκτησε με την Ισπανία το Eurobasket 2022, μέτρησε 13,2 πόντους και 6,1 ασίστ ανά παιχνίδι στην φετινή Euroleague και δεδομένα απασχολεί τους "πράσινους",

Άλλωστε, πρόκειται για ένα παίκτη που συνδυάζει σκορ και δημιουργία, διαθέτει κάθετο παιχνίδι και σουτάρει με ικανοποιητικά ποσοστά από κάθε σημείο του γηπέδου.

Ο Λορέντζο Μπράουν, πάντως, στις δηλώσεις που έκανε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μακάμπι Τελ Αβίβ άφησε να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει.

"Μείναμε μαζί και περάσαμε πολλά αυτή τη σεζόν. Είμαι υπερήφανος για τους φίλους μου. Νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ. Μακάρι να μπορούσα να μείνω, αλλά είναι δύσκολο.

Δεν ξέρω πού θα είμαι την επόμενη σεζόν, είναι μια δύσκολη απόφαση και μακάρι να μην ήταν έτσι. Ό,τι και να γίνει, η καρδιά μου ανήκει εδώ. Πρέπει να πάρω την καλύτερη απόφαση για εμένα και την οικογένειά μου", ανέφερε ο Λορέντζο Μπράουν.