Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε ιδανικά της σεζόν καθώς μετά την κατάκτηση της Eurolague, κατέκτησε και το ελληνικό πρωτάθλημα. Η Euroleague, από την μεριά της θέλησε να συνδέσει το τριφύλλι του Παναθηναϊκού με αυτό των Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα στο NBA.

Πιο συγκεκριμένα η Euroleague είχε όρεξη για... τρολάρισμα, γι΄ αυτό κι απάντησε στους Σέλτικς με φωτογραφία του Εργκίν Αταμάν με την κούπα και γράφοντας: "Όχι μέχρι να τους κερδίσετε", εννοώντας φυσικά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιβλήθηκε της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Βερολίνου κι έραψε το 7ο αστέρι.

Οι ιθύνοντες της Euroleague όπως φάνηκε είχαν διάθεση για πειράγματα κι έκαναν λόγο για μία άτυπη "μάχη" μεταξύ των δύο τροπαιούχων. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον μία τέτοια «μονομαχία», στην οποία θα επικρατούσε το πράσινο χρώμα.



Όσο για τους Μπόστον Σέλτικς πάνηγύρισαν την κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους και πρώτου μετά από 16 χρόνια. Μάλιστα πλέον έχουν ένα πρωτάθλημα περισσότερο από τους Λέικερς.

Ο Τζέιλεν Μπράουν στέφθηκε ο MVP των τελικών και στο game 5 που έμελλε να είναι και το τελευταίο, σημείωσε 21 πόντους, ενώ μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d22tu9qwd3h5)