Ο ΠΑΟΚ πέρασε πολλά μέσα στη σεζόν που τελείωσε για να φτάσει στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Super League, έχοντας κάνει ένα σερί νικών απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ.

Κι έτσι το τρόπαιο του πρωταθλητή βρέθηκε στην... αγκαλιά του ΠΑΟΚ, που ήταν από τις πλέον σταθερές ομάδες μέσα στη σεζόν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Οι πανηγυρισμοί ήταν επικοί και αφού... κόπασαν το τρόπαιο του πρωταθλητή μπήκε στην τροπαιοθήκη.

Ωστόσο μάλλον δεν είχε την κατάλληλη... ασφάλεια ο χώρος όπου βρίσκεται το βαρύτιμο τρόπαιο με αποτέλεσμα να κάνει... φτερά. Φυσικά πρόκειται για μια χιουμοριστική ιστορία που ετοίμασε ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Ο γνωστός ηθοποιός και φίλος του Δικεφάλου φαίνεται να παίρνει αθόρυβα το τρόπαιο από τα γραφεία της Μικράς Ασίας, ωστόσο μία υπάλληλος των γραφείων είναι αυτή που τον... προλαβαίνει στο 90΄και επιστρέφει την κούπα στη θέση της.

"Δεν το παίρνεις έτσι εύκολα...", έγραψε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Η κίνηση του ΠΑΟΚ με τον Θυμιάνη


Κι όλα αυτά ενώ χθες ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Θυμιάνη.

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος (αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός) έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Θυμιάνη με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06.2027.

Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2001 στην Ολυμπιάδα Πτολεμαΐδας και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή Πτολεμαΐδας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στη Ξάνθη. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές ομάδες νέων της Ελλάδας, από την U16 έως την U21, σημειώνοντας συνολικά τέσσερα γκολ.

Ο Θυμιάνης έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Ξάνθη στις 26 Σεπτεμβρίου 2018, σε έναν αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας εναντίον του ΟΦΗ κι έκτοτε αγωνίστηκε σε 57 αγώνες με την θρακική ομάδα, σημειώνοντας δύο γκολ και δίνοντας μία ασίστ. Τη σεζόν 2021-22 αναδείχθηκε κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής στον βόρειο όμιλο της Super League 2.

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2022, ο Θυμιάνης έμεινε ελεύθερος κι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Πανσερραϊκό" ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.