Η Εθνική Ελλάδος θα δώσει την μάχη της στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, το οποίο έχει έπαθλο ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με τον Κώστα Σλούκα να δίνει το παρών.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε μια ονειρεμένη σεζόν κατακτώντας την Euroleague και το πρωτάθλημα Ελλάδας. Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε από το πρόβλημα στην γάμπα, αλλά πλέον νιώθει καλά ο Κώστας Σλούκας και θα ενισχύσει την Εθνική Ελλάδος.

Με δεδομένο ότι ο τραυματισμός του δεν είναι, τελικά, πολύ σοβαρός, ο Σλούκας πήρε την απόφαση να τεθεί στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη, στον οποίο, άλλωστε, είχε δώσει και τον λόγο του εδώ και καιρό!

Σήμερα, μάλιστα, αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην προπόνηση της «γαλανόλευκης». Να σημειωθεί, πάντως, ότι δεν θα μπει άμεσα στις προπονήσεις, αφού ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Αναμένεται να χάσει τα πρώτα φιλικά, όμως ο τραυματισμός του δεν θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Προολυμπιακό του Ιουλίου.

Θα εξεταστεί, φυσικά και από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το χρονοδιάγραμμα για το πότε θα μπει στις προπονήσεις.

Με την παρουσία του Σλούκα πλέον, η Εθνική θα έχει ένα ακόμα σημαντικό «όπλο» στη φαρέτρα της, την ώρα που και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «φορτσάρει» προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί στη διάθεση του Kill Bill στα παιχνίδια που έρχονται.

Το Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ θα ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί πέντε μέρες αργότερα.