Ο Σάκης Σταυρόπουλος έχει συνδέσει το όνομα του με τον Πανηλειακό, τον οποίο, στα χρόνια που ήταν πρόεδρος, είχε σστα ψηλά πατώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πλέον δεν είναι στη ζωή σκορπίζοντας την θλίψη για τον θάνατο του. Ο Σάκης Σταυρόπουλος
έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Γνωστός για την αφοσίωση και τη σταθερή υποστήριξη προς την ομάδα, ο Σταυρόπουλος συνέβαλε καθοριστικά στις τεράστιες και ανεπανάληπτες εποχές του Πανηλειακού. Ήταν ένας άνθρωπος που ζούσε και ανέπνεε για το ποδόσφαιρο, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στην ομάδα και στην ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Σταυρόπουλος πέθανε σήμερα τα ξημερωμάτα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Κουτσοχέρα Ηλείας.

Η κληρονομιά που αφήνει πίσω του είναι βαριά, ενώ η παρακαταθήκη του είναι αυτονόητο πως θα συνεχίσει να εμπνέει τους παίκτες και τους φιλάθλους του Πανηλειακού για πολλά χρόνια. Η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή στις καρδιές όλων όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί του.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τον Στέλιο Γιαννακόπουλο. Δύο παίκτες που έκαναν το ξεπέταγμα τους από τον Πανηλειακό του Σάκη Σταυρόπουλου. Ποιος μπορεί να ξεχάσει επίσης, τι είχε γίνει εκείνο το καλοκαίρι, όπου τελικά οι δύο παίκτες πήραν μεταγραφή στον Ολυμπιακό κι έγραψαν ιστορία.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που φερόταν εκείνη την εποχή να τα είχε βρει με τον Σάκη Σταυρόπουλο για να τους αποκτήσει. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έκανε την ρελάνς και πήρε τελικά τους Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο με τα υπόλοιπα να έχουν γραφτεί στην ιστορία.