Η Μπαρτσελόνα επισημοποίησε την μεταγραφή του Κέβιν Πάντερ, η οποία είχε γίνει γνωστή προ ημερών με τη συνφωνία των δύο πλευρών. Για την καταλανική ομάδα είναι η πρώτη κίνηση στο παζάρι των μεταγραφών και μάλιστα ηχηρή.

Ο Κέβιν Πάντερ αποχώρησε από την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά από δύο πετυχημένα χρόνια. Ειδικά τη σεζόν 2022-23 πήγε να οδηγήσει την Παρτιζάν και στο Final 4 της Euroleague, σε εκείνα τα επικά ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης στα playoffs.



Η Μπαρτσελόνα ήθελε από το περασμένο καλοκαίρι να κάνει δικό της τον Κέβιν Πάντερ, αλλά η συμφωνία δεν τελεσφόρησε. Με καθυστέρηση ενός καλοκαιριού, ο Πάντερ θα φορέσει τα χρώματα των μπλαουγράνα για την επόμενη σεζόν, ώστε να γίνει ένα επιθετικό... όπλο στα χέρια του Τζοάν Πενιαρόγια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cvqd540niagx)

Ο Πάντερ έκλεισε την περασμένη σεζόν με την Παρτίζαν έχοντας 15 πόντους μέσο όρο στα 29 λεπτά που βρισκόταν στο παρκέ, με 2.6 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ αντίστοιχα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-co3i3c85sqh5)

Μια μεταγραφή που έγινε μερικές μέρες μετά το θέμα που προέκυψε με τον Μάριο Χεζόνια και ο οποίος δεν αποτέλεσε τελικά την πρώτη μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα. Οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει προσύμφωνο για να επιστρέψει ο Κροάτης στην Καταλονία.

Ωστόσο τελικά δεν προχώρησε η συγκεκριμένη μεταγραφή - βόμβα με τον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος δέχθηκε νέα πρόταση ανανέωσης από την Ρεάλ Μαδρίτης. Τα ισπανικά ΜΜΕ, πάντως, αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει παρατήσει τελείως τη συγκεκριμένη περίπτωση.