Ο Παναθηναϊκός θα περάσει ένα "δύσκολο" καλοκαίρι σε ό,τι έχει να κάνει με τον Φώτη Ιωαννίδη για τον οποίο η Ίπσουϊτς τα δίνει όλα για την μεταγραφή του ενώ στο κόλπο είναι και οι Μπολόνια, Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε μια σούπερ σεζόν με τον Παναθηναϊκό βάζοντας 23 γκολ σε 44 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, δίνοντας και 9 ασίστ. Οι ικανότητες του είναι τέτοιες που προσέλκυσαν πολλές ομάδες, ανάμεσα τους η Ίποουϊτς, η οποία έκανε και δεύτερη πρόταση για την μεταγραφή του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0pwwal3iyax)

Με βάση τις πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαιώνει και ο Παναθηναϊκός, η νεοφώτιστη ομάδα της Premier League στην δεύτερη επίσημη πρόταση της έδινε 25 εκατ. ευρώ. Όμως και σε αυτή οι "πράσινοι" απάντησαν αρνητικά.

Η αγγλική ομάδα είχε προσεγγίσει για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό πριν από περίπου δέκα μέρες προσφέροντας 22,5 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο επιθετικό.

Ο Παναθηναϊκός είχε απορρίψει την πρώτη προσέγγιση του αγγλικού κλαμπ, το οποίο (μολονότι είχε ως ενημέρωση πως ο Ιωαννίδης δεν πωλείται) επανήλθε την Τετάρτη (19/6) με δεύτερη πρόταση, που δεν έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση του "τριφυλλιού".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0pwt5czp2ux)

Το σίγουρο είναι πως τις εξελίξεις παρακολουθούν και οι Μπολόνια, Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η ιταλική ομάδα, μάλιστα, έχει μιλήσει με την πλευρά του διεθνούς επιθετικού κι έχει βρει κοινό σημείο επαφής. Πρέπει όμως να κάνει και την κίνηση της προς τον Παναθηναϊκό, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να δώσει παραπάνω από τα 25 εκατ. ευρώ που έχει ήδη προσφέρει η Ίπσουϊτς.

Αναφορικά με τη Σπόρτινγκ έχει από κοντά το συγκεκριμένο θέμα με τον Ιωαννίδη και μαθαίνει τις λεπτομέρειες.