Η Εθνική Ελλάδος πραγματοποιεί πλέον τις προπονήσεις της και με τους διεθνείς παίκτες που έχουν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, μετά την ενσωμάτωση τους στην αποστολή. Ο Βασίλης Σπανούλης έχει πλέον όλα τα... όπλα στην διάθεση του για να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (2-7 Ιουλίου).

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει πλέον στη διάθεσή του 19 παίκτες, καθώς ενσωματώθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Ντίνος Μήτογλου και Τόμας Γουόκαπ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού λόγω τραυματισμού θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας (κάνει θεραπείες), αλλά εκφράζεται η βεβαιότητα πως θα παίξει στο Προολυμπιακό.

Η χειραψία των Σλούκα, Γουόκαπ

Φυσικά το κλίμα ενότητας είναι αυτό που φάνηκε με το "καλημέρα". Καθώς ο Τόμας Γουόκαπ και ο Κώστας Σλούκας είχαν μια χειραψία με νόημα. Στους πρόσφατους τελικούς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό οι τόνοι, ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, ανέβηκαν και τέθηκε θέμα ακόμα και για την συνύπαρξη τους στην Εθνική Ελλάδος. Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο πρόσφατο παρελθόν μετά την κίνηση που έκαναν οι Σλούκας, Γουόκαπ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του θέτοντας τους βασικούς άξονες λειτουργίας της ομάδας στις λίγες διαθέσιμες μέρες που μεσολαβούν μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος επίσης μίλησε στην ομάδα.

Την Παρασκευή (20:00) θα γίνει το πρώτο από αυτά στο ΣΕΦ με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ, με αντίπαλο την Πολωνία, ενώ ακολουθεί το τουρνουά «AEGEAN Ακρόπολις», με την Εθνική να αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο (25/6) και τις Μπαχάμες (27/6).

6253516
6253536
6253540
6253548
6253555
6253576