Πολλά τα... μυστικά που έχουν οι ομάδες στο Euro 2024 αλλά κάποια από αυτά έρχονται στην επιφάνεια, όπως έγινε με την Εθνική Αγγλίας και τον... μαγικό ζωμό της.

Κάτι που "αποκαλύφτηκε" κατά την διάρκεια του ντέρμπι της Αγγλίας απέναντι στη Σερβία για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024. Κάποια στιγμή τραυματίστηκε ο Κίραν Τρίπιερ και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του προσέφερε τις υπηρεσίες του.

Σε κάποια φάση όμως, η κάμερα έδειξε τον στον δεξιό μπακ της Νιούκαστλ να παίρνει ένα μικρό μπουκαλάκι και να πίνει το υγρό που είχε μέσα, δίνοντας αφορμή σε διάφορους haters να μιλήσουν ακόμα και για ντοπάρισμα live στην κάμερα.

Τα Βρετανικά ΜΜΕ άρχισαν να ψάχνουν το θέμα και όπως είναι λογικό δεν βρήκαν κάτι μεμπτό... Όπως αποκαλύφθηκε αυτό που έπινε ήταν ένα Pickle Juice, το οποίο χρησιμοποιούν πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες, τουλάχιστον, από το 2019, ενώ ανάλογη χρήση του κάνουν και τενίστες όπως ο Κάρλος Αλκαράθ, αλλά και ο Φράνσις Τιαφό, ο οποίος είχε δηλώσει πως τον είχε βοηθήσει να φτάσει στα προημιτελικά του Australian Open.

Τι είναι το Pickle Juice που χρησιμοποιεί η Εθνική Αγγλίας στο Euro 2024


Το ποτό αυτό λοιπόν αποτελείται μεταξύ άλλων από ξύδι, νάτριο και κάλιο και σύμφωνα με τα όσα λέγονται για αυτό, αποτρέπει τις κράμπες 40% γρηγορότερα από οτι το νερό. Όπως αναφέρει το Healthline, τα οφέλη του είναι τα εξής: "καταπραΰνει τις μυϊκές κράμπες, ενυδατώνει το σώμα, βοηθά στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα, στην πρόληψη προβλημάτων του εντέρου και στην αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών που χάνονται κατά τη διάρκεια της άσκησης".