Ο Παναθηναϊκός έμαθε το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του στα προκριματικά του Europa League, με το "τριφύλλι" να αναμετράται με την Μπότεφ ή την Μάριμπορ. Η ομάδα από τη Σλοβενία μάλιστα έχει... άμεση σχέση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο λόγω... Ατζούν Ιλίτζαλι.

"Μονομαχία" Αλαφουζου - Ατζούν με φόντο την πρόκριση στο Europa League

Ένας από τους ανθρώπους που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του τα τελευταία χρόνια με την Ελλάδα είναι αναμφισβήτητα ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Η είσοδος του στην πραγματικότητα της χώρας μας αρχικά με το Survivor και στη συνέχεια και στους υπόλοιπους τομείς τον έκανε ακόμη περισσότερο γνωστό.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει εκφράσει πολλές φορές το ενδιαφέρον του για ελληνικές ομάδες με τον Ατρόμητο και τον Βόλο να βρίσκονται στα... ραντάρ του, με στόχο να μπορέσει να επενδύσει στη Super League.

Κάτι που ουσιαστικά συνέβη έστω και έμμεσα, καθώς ήταν ο κυριότερος λόγος που ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Φατίχ Τερίμ τον περασμένο χειμώνα για να αλλάζει την τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού", σε συνεργασία με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αφού δεν ασχολήθηκε τελικά με τις ομάδες στην Ελλάδα, αποφάσισε να αγοράσει μία στην Σλοβενία που δεν είναι άλλη από την Μάριμπορ, την μία από τις δύο πιθανές αντιπάλους των "πρασίνων" στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η μοίρα όπως φαίνεται έπαιξε περίεργα παιχνίδια στους δύο συνεργάτες, με τον Ατζούν και τον Γιάννη Αλαφούζο να "παλεύουν" για μία θέση στην επόμενη φάση, με τον Τούρκο παραγωγό να ψάχνει παίκτες για ενίσχυση της ομάδας του από την Χαλ.