H σημαία παραμένει για ακόμη έναν χρόνο στον ιστό της, με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κάρλος Ζέκα. Ο 36χρονος μέσος θα αγωνιστεί για ένατη σεζόν στους "πράσινους", που περιμένουν τις εισηγήσεις του Ντιέγκο Αλόνσο για μεταγραφές.

Ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό ο Ζέκα

Την ίδια ώρα που οι παίκτες του Παναθηναϊκού δείχνουν να έχουν πέραση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οι "πράσινοι" κοίταξαν να εξασφαλίσουν για ακόμη έναν χρόνο τις υπηρεσίες του Κάρλος Ζέκα που ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα.

Μπορεί το πιο "καυτό" όνομα αυτή τη στιγμή να είναι εκείνο του Φώτη Ιωαννίδη στο κομμάτι των μεταγραφών, με τον Παναθηναϊκό να απορρίπτει και την δεύτερη πρόταση που του κατέθεσε η Ίπσουιτς για να αποκτήσει, αλλά το "τριφύλλι" κοιτάει και την ενισχυσή του.

Μέχρι να καταλήξει στις επόμενες επιλογές του ο Ντιέγκο Αλόνσο, οι "πράσινοι" φρόντισαν να έχουν τον Κάρλος Ζέκα για την επόμενη χρονιά, ενώ έχουν ήδη συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Μαξίμοβιτς από το χειμώνα, αλλά και των Γεβντάι, Μπάλντοκ.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση του Ζέκα: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Ζέκα! Ο Κάρλος θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του μέχρι το καλοκαίρι του 2025 μετά τη σημερινή υπογραφή του νέου συμβολαίου του. Με το τριφύλλι στο στήθος ο Ζέκα έχει συμμετάσχει σε 267 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και συνεχίζει απτόητος.