Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν με την κατάκτηση της Basket League και άνοιξε ιδανικά τις μεταγραφές του καλοκαιριού, με την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν να γίνεται γνωστή από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Έτοιμη να βάλει... φωτιά στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό AKTOR η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν

Η μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό AKTOR πράγματα τα οποία του έλειψαν φέτος. Η δημιουργία του Ισπανού γκαρντ σε συνεργασία με το "κρύο" αίμα που διαθέτει στις κρίσιμες επιλογές θα βοηθήσουν τους "πράσινους" σε διάφορες περιπτώσεις.

Η έλευση του Μπράουν στο ΟΑΚΑ θα φέρει και "εγκεφαλικά" στην κερκίδα, με την εντυπωσιακή σύντροφο του να είναι έτοιμη να δώσει το παρών σε κάθε αγώνα του Ισπανού. Η Χέιλ Καλχούν είναι μοντέλο και ηθοποιός και θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων στο γήπεδο.



Το ζευγάρι βρίσκεται μαζί τα τελευταία χρόνια, ενώ πριν λίγους μήνες απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.



Η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στη γυμναστική και τον υγιεινό τρόπο ζωής, κάτι που παρουσιάζει πολύ στα social media που διαθέτει.