Συνεχίζονται οι εντυπωσιακές επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στο Βελιγράδι, με τον Απόστολο Σίσκο να χάνει για λίγο το χρυσό μετάλλιο στα 200μ ύπτιο, πραγματοποιώντας μία απίστευτη κούρσα και πανελλήνιο ρεκόρ.

Αργυρό μετάλλιο για τον Σίσκο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει κάτι απίστευτο βρέθηκε ο Απόστολος Σίσκος, με τον Έλληνα κολυμβητή να βγαίνει δεύτερος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου του Βελιγραδίου, χάνοντας το χρυσό μετάλλιο στην τελευταία... χεριά.

Ο Σίσκος με χρόνο 1:55.42 διέλυσε το πανελλήνιο ρεκόρ του έτερου Απόστολου (Χρήστου) που ήταν 1:56.34 και το είχε πραγματοποιήσει πριν από ένα μήνα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη.

Την πρώτη θέση πήρε με χρόνο 1:55.39 πήρε ο Ουκρανός, Ολεκσάντρ Ζελτιάκοφ, και "έκλεψε" το χρυσό μετάλλιο από τον Έλληνα πρωταθλητή που σε πέντε ημέρες από σήμερα κλείνει τα 19 του χρόνια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d245qy05xia1)
Ο Απόστολος Σίσκος κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο σε επίπεδο ανδρών σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, με την ελληνική αποστολή να φτάνει τα τέσσερα μετάλλια στο Βελιγράδι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d24676zzgtax)