Ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR τίμησαν και με το παραπάνω τις προσπάθειες της ομάδας τους, κατακλύζοντας σε κάθε αγώνα το ΟΑΚΑ. Τα συνεχόμενα sold out έκαναν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να προχωρήσει σε αλλαγές στο γήπεδο και να το κάνει ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

Αλλάζει το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός AKTOR και το κάνει απίστευτο με glass floor

Έτοιμο για μεγάλες αλλαγές είναι το ΟΑΚΑ, με τις εργασίες στο γήπεδο να έχουν ήδη ξεκινήσει από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR. Οι "πράσινοι" έχουν στο νου τους μεγάλες αλλαγές που θα ξεχωρίζουν και θα κάνουν τη διαφορά.

Μία από τις μετατροπές που αναμένεται να γίνουν στο ΟΑΚΑ, αφορούν το παρκέ, το οποίο πρόκειται να αντικατασταθεί με glass floor (γυάλινο δάπεδο) και το "τριφύλλι" θα γίνει η πρώτη ομάδα στη Euroleague που θα πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο.

Όσοι παρακολούθησαν το Final Four του Basketball Champions League - που συμμετείχε και το Περιστέρι - θα παρατήρησε τη διαφορά που υπάρχει στο γήπεδο, με τις αντιδράσεις ενθουσιασμού να ξεχωρίζουν.

Μία τέτοια επένδυση αναμένεται να κοστίσει στον Παναθηναϊκό AKTOR κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, με τη νέα μορφή του γηπέδου να βοηθούν σε διάφορες καταστάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, από αποφυγή τραυματισμών μέχρι βόηθεια στους διαιτητές για κρίσιμες φάσεις.

ASB GlassFloor potential showcased during Madrid innovation demo