Ο Παναθηναϊκός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν επικρατώντας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος του Άρη με 1-0. Η νίκη αυτή του έδωσε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League, με τους "πράσινους" να ξεκινούν την προετοιμασία τους σήμερα (19/06) με τον Ντιέγκο Αλόνσο να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Ντιέγκο Αλόνσο ο Παναθηναϊκός

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας χρονιάς, με κυριότερο μέλημα την επιστροφή του στην κορυφή της Super League, αλλά και την είσοδο του στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι "πράσινοι" έμαθαν το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος τους στα προκριματικά του Europa League, με την νικήτρια ανάμεσα στην Μπότεφ και τη Μάριμπορ να τον κοντράρει στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε σήμερα (19/06) την πρώτη του προπόνηση με τον Ντιέγκο Αλόνσο στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με τις απουσίες των διεθνών να είναι αρκετές όπως ανέφερε και το δελτίο Τύπου της ομάδας.

"Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με ασκήσεις συναρμογής, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα σε μικρά τέρματα.

Ο Πάλμερ Μπράουν συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης, προτού συνεχίσει με ατομικό. Επιπρόσθετα, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ένιωσε ενόχληση στον τένοντα της επιγονατίδας και ακολούθησε πιο ήπιο πρόγραμμα.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας και οι Μπάλντοκ, Αράο, οι οποίοι έχουν πάρει έξτρα ημέρες άδεια. Η επόμενη προπόνηση του Τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη γι' αύριο το απόγευμα."

prwth_proponhsh_pao
prwth_proponhsh_pao_1
prwth_proponhsh_pao_2
prwth_proponhsh_pao_3
prwth_proponhsh_pao_4
prwth_proponhsh_pao_5