Ο Κέντρικ Ναν ήταν εκείνος που με την προσθήκη του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού AKTOR μεσούσης της σεζόν, άλλαξε την εικόνα των "πρασίνων". Ο Αμερικάνος γκαρντ συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της Euroleague και της Basket League και τώρα έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει.

Διακοπές στη Σαντορίνη για τον παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR, Κέντρικ Ναν

Λίγες ημέρες μετά το τέλος των τελικών της Basket League και την κατάκτηση της κούπας από τον Παναθηναϊκό AKTOR, οι παίκτες των "πρασίνων" έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους. Την αρχή έκαναν οι Γκραντ και Χουάντσο, με τον Ισπανό να ετοιμάζεται για το Προολυμπιακό τουρνουά και τώρα ήρθε η σειρά του Κέντρικ Ναν.

Ο παίκτης... καταλύτης για τον φετινό Παναθηναϊκό αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό που υπάρχει στο πρόγραμμα του και μαζί με τη σύντροφο του επέλεξε να περάσει ένα μέρος από τις διακοπές του στη Σαντορίνη.

Παρά το γεγονός πως ο Ναν είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία, το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ καλά, με την Μπλεν μάλιστα να τον αποθέωνει στην ανάρτηση της. "Ο πρωταθλητής, ο μύθος, ο θρύλος. Σε αγαπώ περισσότερο και από την ίδια μου τη ζωή. Ευχαριστώ που πάντα με προσέχεις και με αγαπάς με τον τρόπο που το κάνεις, πάντα και για πάντα."

syntrofos_nunn