Η παραμονή του Μάριο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι το τέλος ενός σίριαλ που θα ζήλευε και ο αείμνηστος Νίκος Φώσκολος. Ο Κροάτης φόργουορντ αφού μπλέχτηκε στα σενάρια για μεταγραφή για τουλάχιστον τέσσερις ομάδες της Euroleague, τελικά επέλεξε να συνεχίσει τη καριέρα του στη "Βασίλισσα".

Άφησε... άφωνη τη Euroleague και παρέμεινε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μάριο Χεζόνια

Είναι δεδομένο πως υπήρξαν πολλές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Κροάτης φόργουορντ παρά το γεγονός πως φαινόταν να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα τελικά έκανε την ανατροπή και αποφάσισε να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μία είδηση που έκανε γνωστή ο ίδιος ο παίκτης στα social media, τονίζοντας μάλιστα πως αυτή ήταν η απόφαση του από την αρχή, αφήνοντας στα... κρύα του λουτρού διάφορες ομάδες της Euroleague που ενδιαφέρθηκαν έντονα για την υπογραφή του.

Ο Χεζόνια ανέφερε χαρακτηριστικά: "Όπως όλοι ξέρετε, μετά το τελευταίο μου παιχνίδι έγινα free agent και είμαι ελεύθερος να αποφασίσω που θα παίξω μπάσκετ τα επόμενα χρόνια. Δεν συμφώνησα με κανέναν και, όπως είπα, θα μάθετε τα νέα από εμένα, όπως πάντα", προϊδεάζοντας το κοινό για την παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.



Ο Κροάτης φόργουορντ δεν σταμάτησε εκεί όμως, ανακοινώντας τελικά την απόφαση του. "Η Ρεάλ πίστεψε σε εμένα όταν πολλοί δεν το έκαναν, ενδιαφέρθηκε για εμένα και την οικογένειά μου από την πρώτη μέρα που έφτασα και μας έκανε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Η μόνη μου πρόθεση ήταν να μείνω και είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω ότι θα συνεχίσω το ταξίδι μου στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΡΕΑΛ για πολύ καιρό!"