Μπορεί η Σκωτία να μη κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη ούτε στο δεύτερο παιχνίδι της στο Euro 2024 και να ήρθε ισόπαλη απέναντι στην Ελβετία, αλλά οι φίλαθλοι της σίγουρα απολαμβάνουν και με το παραπάνω την παρουσία της στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Γερμανός πρόσφερε μπύρες στους οπαδούς της Σκωτίας λίγο πριν τον αγώνα για το Euro 2024

Οι Σκωτσέζοι δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία τους στο Euro 2024, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μόλις έναν βαθμό, στην ισοπαλία κόντρα στην Ελβετία.

Η αγάπη των Σκωτσέζων για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή, αλλά και η τρέλα τους για την μπύρα είναι σίγουρα κάτι που ξεχωρίζει. Έχουν άλλωστε ξεκινήσει ήδη τα παράπονα στη Γερμανία πως η υπερκατανάλωση από τους οπαδούς έχει αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα.

Σε αυτό συνέβαλε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ένας οπαδός των "πάντσερ", ο οποίος φρόντισε να κάνει μία ιδιαίτερη έκπληξη στους οπαδούς της Σκωτίας που βρίσκονταν στους δρόμους της Κολωνίας λίγες ώρες πριν τον αγώνα κόντρα στην Ελβετία για τον πρώτο όμιλο.

Ο Γερμανός φίλαθλος τους είδε στο δρόμο, βγήκε στο μπαλκόνι του και σήκωσε τρεις μπύρες στα χέρια του, με τους Σκωτσέζους να τον αποθεώνουν για την κίνηση του και να τον ευχαριστούν για την προσφορά του.