Σάλος έχει ξεσπάσει στις τάξεις της Σερβίας κατά τη διάρκεια του Euro 2024, με τους "πλάβι" να είναι ενοχλημένοι με τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος τους στον αγώνα ανάμεσα στην Αλβανία και την Κροατία και απειλούν με αποχώρηση από τη διοργάνωση.

Ζητάει τιμωρία Αλβανίας και Κροατίας η Σερβία αλλιώς αποχωρεί από το Euro 2024

Ο Γενικός Γραμματέας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σερβίας, Γιοβάν Σουρμπάτοβιτς έκανε στις δηλώσεις του γνωστό πως η χώρα έστειλε έγγραφο στην UEFA που ζητάει την τιμωρία της Αλβανίας και της Κροατίας για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα.

Ο Σέρβος εκπρόσωπος μάλιστα απείλησε πως αν δεν συμβεί κάτι θα αποχωρήσουν οι "πλάβι" από τη διοργάνωση τονίζοντας πως: "Πρώτα από όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την υποστήριξή τους στον αγώνα με την Αγγλία και ελπίζω ότι θα νικήσουμε τη Σλοβενία. Αυτό που συνέβη στο Κροατία - Αλβανία είναι σκανδαλώδες και θα ζητήσουμε κυρώσεις από την UEFA, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα συνεχιστεί η διοργάνωση για εμάς.

Είμαστε σίγουροι ότι θα τιμωρηθούν, γιατί ήδη στην UEFA έχουν ανταποκριθεί στην έκκλησή μας για απομάκρυνση του λεγόμενου δημοσιογράφου από την Αλβανία. Θα απαιτήσουμε από την UEFA να τιμωρήσει τις ομοσπονδίες και των δύο επιλογών. Δεν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε αυτό, αλλά αν η UEFA δεν τους τιμωρήσει, θα σκεφτούμε πώς θα προχωρήσουμε".