Συνεχίζονται σε γοργούς ρυθμούς οι κινήσεις στις μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στέφαν Σβάμπ μ' ένα απίστευτο βίντεο, ενώ ο Μαντί Καμαρά υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ανανέωσε ο Σβαμπ με τον ΠΑΟΚ σ' ένα απίστευτο βίντεο 

Ένας από τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά για τον ΠΑΟΚ τη χρονιά που πέρασε ήταν ο Στέφαν Σβαμπ, με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό να είναι από κύριους πυλώνες του "Δικεφάλου του Βορρά" στην πορεία του στο Europa Conference League, αλλά στην κατάκτηση της Super League.

Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να παρουσιάσει την ανανέωση του συμβολαίου του μ' ένα απίστευτο βίντεο, με τον Σβαμπ να αυτοτρολάρεται λέγοντας πως "είμαι αρκετά μεγάλος γι' αυτό", ενώ οι Θεσσαλονικείς τον ανακοίνωσαν λέγοντας: 

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Στέφαν Σβαμπ μέχρι τις 30.06 του 2025. Ο Στέφαν Σβαμπ έχει αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας από το 2020, με την εμπειρία και την ηγετική του φυσιογνωμία να παίζουν καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες του ΠΑΟΚ.

Ο Mr.Effective έχει καταγράψει 194 συμμετοχές, με 28 γκολ και 21 ασίστ.Κατά τη διάρκεια της θητείας του, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Η επιθυμία ήταν κοινή και δεν άργησε να μετατραπεί σε συμφωνία!Ο Σβαμπ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25! Καλή επιτυχία Στέφαν!"


Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Μαντί Καμαρά


Από την άλλη πλευρά, ο Μαντί Καμαρά υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους Πρωταθλητές Ελλάδος, με τη συμφωνία να υπολογίζεται για τρία χρόνια, με τις δύο πλευρές να έχουν τη δυνατότητα οψιόν για ένα ακόμη.

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού περασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να τεθεί τις επόμενες ημέρες στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

camara_ypografi