Ο Εμμανουήλ Καραλής είπε και ότι θα κάνει το πανελλήνιο ρεκόρ και πως θα περάσει τα 6 μέτρα. Το είπε δις, μία μετά το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου στη Ρώμη και μία μετά το Fly Athens. Έκανε το πρώτο, σχεδόν άμεσα. Ο Έλληνας άλτης πήγε στο Μπιντγκόζ της Πολωνίας και έγραψε τη δική του Ιστορία, αφού πήδηξε 5,92μ. Ο Καραλής πέρασε στο χρονοντούλαπο, ακριβώς δύο εβδομάδες πριν συμπληρώσει εννιά χρόνια, τα 5,91μ. που έκανε ο Κώστας Φιλιππίδης στις 4 Ιουλίου 2015. 


Με ατομικό ρεκόρ ο αγαπημένος Καραλής «πέταξε» στη 2η θέση της Ευρώπης! Ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε ατομικό ρεκόρ με 5.87μ., στο άλμα επί κοντώ, το πήγε μέχρι τέλους δοκιμάζοντας «πτήση» μέχρι τα 6.02μ. και φεύγει με το ασημένιο μετάλλιο από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Ρώμης! Μπράβο !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ 🇬🇷🔝🔝🙏Segas Greece Hellenic Olympic Committee @manolokaralis

Δημοσιεύτηκε από Maria Polyzou στις Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024



Ο Καραλής... τρελάθηκε, όπως είναι φυσιολογικό, μετά την επίτευξη της επίδοσης, η οποία έρχεται 35 ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, στο Παρίσι.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d253p9fl6n2h)