Ο Παναθηναϊκός προσέλαβε τον Γιώργο Τζαβέλλα ως διευθυντή στο ποδοσφαιρικό του τμήμα και τα ερωτηματικά από αυτή την κίνηση ήταν πολλά. Για το πως έγινε αυτή η συνεργασία με τον πρώην διεθνή άσο.

Η εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι πως ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι Παναθηναϊκός. Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει το τριφύλλι από τα παιδικά του χρόνια.

Μάλιστα η Βίκυ Κάβουρα, που είναι σε σχέση με τον Τζαβέλλα ανέβασε στο προφίλ της στο instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια, όπου φοράει την φανέλα του Παναθηναϊκού.


panathinaikos_tzavellas

Ο Τζαβέλλας και ο Ατρόμητος


Ο Τζαβέλλας μόλις αποχώρησε από την ενεργό δράση, φορώντας την φανέλα του Ατρόμητο. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ίσως να έμενε στην ομάδα του Περιστερίου από κάποιο άλλο πόστο. Κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε και οι δύο πλευρές έκαναν γνωστό το... διαζύγιο τους.

Μάλιστα ο έμπειρος αμυντικός είχε αναφέρει στις δηλώσεις του:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλη την οικογένεια του Ατρόμητου για αυτόν τον χρόνο της συνεργασίας μας και πραγματικά δεν μετανιώνω στιγμή, που πήρα την απόφαση τον περασμένο Σεπτέμβριο να επιστρέψω στην Ελλάδα και να το κάνω αυτό μέσω του Ατρόμητου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για την καθημερινή μας συνεργασία. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει 24 ώρες την ημέρα στο Μαζαράκη για την πρόοδο του Ατρόμητου και ζει για τον Ατρόμητο.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” και στον πρόεδρο, τον κ. Γιώργο Σπανό. Είναι ένας κορυφαίος παράγοντας και είχα την τύχη να τον γνωρίσω προσωπικά μέσω της συνεργασίας μας στον Ατρόμητο. Αγαπάει με πάθος το ποδόσφαιρο και λατρεύει τον Ατρόμητο, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι νοιάζεται για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, αγαπάει την Εθνική ομάδα και όποτε του ζητήθηκε, ήταν δίπλα της και το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται περισσότερους “Σπανούς”".