Το παρών στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024 δίνει ο άσος του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Είναι στην αποστολή της Σερβίας και αποτελεί εκ των βασικών παικτών της. Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο 1-1 με τη Σλοβενία όπου η Σερβία διατήτησε ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Το ματς είδε από κοντά και η ελληνίδα σύζυγος του Ζίβκοβιτς, Ελισάβετ. Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram με μία σειρά φωτογραφιών από το γήπεδο και ο Ζίβκοβιτς της σχολίασε με τρυφερότητα: "Σ' αγαπώ κόσμε μου"

zivkovits


Η εμφάνιση του Ζίβκοβιτς στο 1-1 της Σερβίας με την Σλοβενία για το Euro 2024


Αναφορικά με το ματς ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεκίνησε βασικός στη συνηθισμένη θέση που τον χρησιμοποιεί ο Στόικοβιτς, αυτή τη δεξιού full back.

Μια θέση που έχει παίξει ελάχιστα στον ΠΑΟΚ, μιας και ο Λουτσέσκου δεν χρησιμοποιεί παίκτες που να παίρνουν όλη την πλευρά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d24xv8a67tzd)

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός παρότι ξεχωρίζει για τις επιθετικές αρετές που έχει στο παιχνίδι, κόντρα στους Σλοβένους μπόρεσε να βοηθήσει και στην άμυνα.

Ο Ζίβκοβιτς έμεινε στο ματς μέχρι και το 82ο λεπτό όταν πέρασε στο ματς ο Βέλικο Μπιρμάντσεβιτς. Από το χορτάρι της Allianz Arena αποχώρησε έχοντας 70 ενέργειες με την μπάλα, μόλις η μια όμως στην αντίπαλη περιοχή.