Ο Παναθηναϊκός δέχεται έντονη πίεση για τον Φώτη Ιωαννίδη κι ενώ έχει απορρίψει δύο προτάσεις της Ίπσουϊτς, όπως και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά πλήροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει μια ακόμα ομάδα της Premier League, ενώ στο κόλπο είναι και η Μπολόνια.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, που ασχολείται με μεταγραφές, έγραψε τις πληροφορίες του για το θέμα του Φώτη Ιωαννίδη και τον Παναθηναϊκό.

Τόνισε τι έχει συμβεί με Ίπσουϊτς και Μπολόνια για τον 24χρονο επιθετικό και ανέφερε μια ακόμα ομάδα της Premier League.



Στο μεταξύ η "Corriere dello Sport", τόνισε σε δημοσίευμα της πως η Μπολόνια ήρθε σε συμφωνία με τον Ιωαννίδη για συμβόλαιο 5 ετών και πλέον απομένει να υπάρξει κάτι ανάλογο και με τον Παναθηναϊκό.

"Η Μπολόνια έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία με τον Έλληνα επιθετικό και τον ατζέντη του, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Συμφωνία για 5 χρόνια, όλες οι λεπτομέρειες κανονισμένες. Τώρα οι Σαρτόρι και Ντι Βάιο πρέπει να βρουν σημείο επαφής με τον Παναθηναϊκό, που συνεχίζει να ζητάει 25 εκατ. ευρώ", αναφέρεται μεταξύ άλλων σε αυτό.

Ο Παναθηναϊκόςς τελειώνει με τον Ντραγκόφσκι

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά υπήρξε αναφορά και στο θέμα με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ από την Ιταλία και δη της ιστοσελίδας «cittadellaspezia.com», επήλθε οριστική συμφωνία ανάμεσα στην Σπέτσια και το "τριφύλλι" για την μεταγραφή του Πολωνού τερματοφύλακα που έπαιξε ως δανεικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Συμφωνία, η οποία, επί της ουσίας είχε επιτευχθεί εδώ και περίπου έναν μήνα ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τη Σπέτσια να ανεβάζει ξαφνικά τις απαιτήσεις της, αλλά τον Παναθηναϊκό να μην… ενδίδει και τελικά να δικαιώνεται!

Έτσι λοιπόν, οι «πράσινοι» θα δαπανήσουν ένα ποσό γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Ντραγκόφσκι, με τη Σπέτσια να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης και να βάζει παράλληλα κάποια εφικτά μπόνους, σύμφωνα πάντοτε με το ίδιο δημοσίευμα.